FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Domeniile Averești au un nou Strategy Manager

Domeniile Averești au un nou Strategy Manager

Echipa de management a Domeniilor Averești, unul dintre cei mai importanți producători locali de vin, se consolidează. Andreea Lica va ocupa funcția de Strategy Manager.

Cu o experiență de 25 de ani în marketing și publicitate, dintre care ultimii cinci ani și jumătate petrecuți în industria vinului, Andreea Lica se alătură echipei de management a Domeniilor Averești. După ce a contribuit major la creșterea brandurilor aflate sub umbrela Viticola Sarica Niculițel/Caii de la Letea și Domeniile Prince Matei din poziția de marketing manager, Andreea Lica se alătură echipei Domeniile Averești pentru a construi în continuare branduri de vin solide, pe plan local și internațional.

Anterior experienței sale în lumea vinului, Andreea Lica a fost antreprenor în publicitate din poziția de proprietar al agențiilor Medes Advertising și 4U Bright Ideas. De asemenea, timp de aproape 2 ani, Andreea Lica a fost consultant la cel mai mare mall din Panama City (Albrook Mall). Licențiată în drept, în 2021 Andreea Lica a finalizat și studiile de Master la Facultatea de Horticultură din cadrul UASMV – Tehnologii performante, marketing și management vitivinicol.

“Intrarea mea în industria vinului a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am putut să o iau! Produsul este fascinant și oamenii care contribuie la realizarea lui, de asemenea. Venirea mea la Domeniile Averești o văd ca pe o încununare a muncii mele din ultimii ani, o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere. Atunci când ai un vin excelent și capacitatea de a-l realiza, o echipa profesionistă și entuziastă și resursele necesare, nu rămâne decât să-mi folosesc tot know-how-ul pentru ca Domeniile Averești să ajungă unul dintre cei mai importanți jucători din industria vinului", a declarat Andreea Lica, Domeniile Averești.

Cu o tradiție ce datează din anii 1874, Domeniile Averești au intrat pe piața de larg consum în anul 2010, în urma investițiilor de modernizare și extindere ale actualului proprietar, Constantin Duluțe. Replantările și modernizarea vinificației de la Averești au însemnat investiții de peste 25 mil. euro. La cele 650 ha deținute, în 2020, omul de afaceri Constantin Duluțe a mai adaugat încă 150 ha cumpărate cu peste 2 mil. euro de la fostul combinat de vinificație de la Huși, ajungând astfel la o suprafață de 800 ha și o capacitate de producție de peste 10 milioane de litri de vin.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content