FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Discount la GPeC SUMMIT pentru comunitatea Progresiv

Discount la GPeC SUMMIT pentru comunitatea Progresiv

În calitate de parteneri ai GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing, vă aducem vești bune și un discount special pentru membrii comunității Progresiv care doresc să participe la eveniment. Introdu codul de discount Progresiv_GPeC_20761 în formularul de înscriere și beneficiezi de 20 EUR reducere pentru orice tip de bilet selectat, indiferent de numărul de bilete achiziționate.
Discountul oferit este în plus față de cele listate pe site-ul GpeC și expiră pe 20 Octombrie, ora 23:59.

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT 1-2 Noiembrie:

  • 40+ ore de informație practică despre tot ce e esențial în E-Commerce & Digital Marketing în cele două zile de eveniment: Cursuri Intensive (1 Noiembrie) + Conferință & Gala Premiilor eCommerce, găzduită de Andi Moisescu (2 Noiembrie);
  • 5 Cursuri Intensive de E-Commerce și Marketing Online x 6 ore fiecare (8 ore cu tot cu pauze) pe subiecte de maxim interes: „Strategia de Marketing în Social Media”, „Google Analytics”, „Marketing Online de la A la Z: Google + Facebook + Instagram + YouTube Ads”, „Cum să ai un Magazin Online de Succes: UX + CRO + Marketing Online Tips”, „SEO pentru E-Commerce”.
  • 30+ speakeri și un line-up internațional de excepție: Joe Pulizzi (Bestselling Author & Content Marketing Specialist), Karl Gilis (CRO Expert), Els Aerts (User Research Evangelist), Rebecca Hugo (Senior UX Auditor) și Ton Wesseling (CRO & A/B Testing Expert).
  • Networking și schimb de cărți de vizită online și offline cu elita industriei, GPeC SUMMIT fiind un eveniment hibrid.

Dacă ești interesat de E-Commerce și Digital Marketing, noi îți recomandăm să nu ratezi GPeC SUMMIT 1-2 Noiembrie – mai ales că îl poți accesa atât fizic, dacă ești vaccinat, sau online de oriunde te-ai afla, evenimentul fiind transmis și prin internet. Detaliile complete și înscrierile sunt pe website-ul GPeC aici.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content