FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Diana a redeschis magazinul de producător din Râmnicu Vâlcea

Diana a redeschis magazinul de producător din Râmnicu Vâlcea

Retailerul vâlcean Diana a redeschis magazinul de producător din Râmnicu Vâlcea, Piața Nord (Rotondă), după un amplu proces de remodelare.

Unitatea comercială are acum aproximativ 70 de metri pătrați și, ca un element de noutate, a fost adăugată vitrina self service, unde sunt disponibile produsele din gamele carne fresh feliată, carne marinată feliată, micii Diana, precum și gama de mezeluri feliate, cu greutate fixă.

„Continuăm astfel, paralel cu extinderea rețelei Magazine Diana, concentric, în cele 6 județe în care este prezentă acum, proiectul de remodelare a spațiilor deja existente. Proiectul vizează alinierea propriei rețele la cerințele impuse de piață, exigențele consumatorilor și la standardele de comerț modern– o organizare a magazinelor cu accent pe utilitate și un grad de confort sporit pentru client, respectiv spații generoase, bine iluminate și o sortimentație bogată”, susțin reprezentanții companiei.


Citește și

2020, un an cu profit și venituri modeste pentru retailerii independenți

Diana Gourmet, imaginea modernă a retailului specializat


Retailerul a extins sortimentația la vitrina asistată, precum și oferta de condimente și produse de panificație. După redeschidere, magazinul oferă clienților produse din gama carne proaspătă, carne preparată, produse și preparate din carne producție proprie și provenite din surse verificate, dar și produse după propriile rețete.

Retailerul opera la finalul anului trecut 62 de magazine, în 6 județe, iar bugetul de investiții s-a ridicat la 1 milion de euro. Rețeaua de magazine Diana, unul dintre cei mai importanți retaileri independenți care activează pe piața locală, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 247,50 milioane de lei, marcând un avans de 12% prin comparație cu anul precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content