FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Danone donează 250.000 euro pentru achiziția de echipamente medicale

Danone donează 250.000 euro pentru achiziția de echipamente medicale

Danone România se implică în lupta împotriva pandemiei și donează 250.000 de euro către Dăruiește Viață. Banii vor fi folosiți pentru echipamentele și materialele medicale necesare în spitalele din România.

„Pentru a ne proteja angajații și partenerii, compania noastră se angajează la nivel global să îi susțină pe aceștia, garantând, totodată, siguranța lanțului de aprovizionare al produselor noastre. În același timp, suntem alături de comunitate și ne oferim în continuare ajutorul. Am identificat cel mai bun mod posibil pentru a acoperi unele nevoi tot mai mari de echipamente și materiale medicale din cele mai vulnerabile locuri din România. Toate acestea cu ajutorul colegilor noștri, care s-au oferit voluntar să sprijine prin identificarea și centralizarea nevoilor direct de la spitalele din toată țara”, a declarat Natalia Gelshtein-Kiss, Market Director pentru Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice.

De la începutul pandemiei, echipa Danone a sprijinit permanent comunitățile din România prin donarea a peste 400.000 de produse (iaurturi, smântână, produse pe bază de plante) în valoare de peste 280.000 de euro destinate pacienților și medicilor din spitale și persoanelor aflate în situații vulnerabile. În acest sens, compania va continua să sprijine oamenii care au nevoie de ajutor în această perioadă dificilă.

La nivel global, compania anunță că și-a luat angajamentul de a garanta contractele și veniturile celor 100.000 de angajați până la data de 30 iunie 2020, oferind, de asemenea, o asigurare de sănătate extinsă (pentru concediu medical, îngrijirea copiilor, carantină), precum și prime celor care își desfășoară activitatea la locul de muncă pe durata pandemiei.

Danone România face parte din compania Danone, producător de lactate proaspete, produse pe bază de plante, ape minerale îmbuteliate și nutriție specializată. Compania este este lider de piaţă pe segmentul iaurturi. Fabrica Danone din Bucureşti a produs local primele iaurturi în 1999.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content