Acasă > Știri > Daniela Dumitrașcu revine în echipa Delaco

Daniela Dumitrașcu revine în echipa Delaco

Daniela Dumitrașcu, managerul care a ocupat în perioada 2010-2014 poziția de Director de Marketing în cadrul producătorului de lactate Delaco, a revenit în companie. Astfel, Daniela a preluat la începutul lunii august funcția de Director de Marketing.

Daniela are o experiență de peste 13 ani în industria bunurilor de larg consum, activând în cadrul unor companii cu notorietate, precum Mondelez, Heidi Chocolat sau Delaco. În cadrul Mondelez Daniela a ocupat mai multe poziții din cadrul departamentelor de marketing, în timp ce în cadrul Heidi Chocolat, aceasta a fost la conducerea departamentului, în perioada 2015 -2019.

Delaco este unul dintre cei mai mari jucători în piața românească de brânzeturi, distribuind local branduri precum  Delaco, Apetito sau Del, dar şi brandul de unt Lurpak și cafeaua ready-to-drink Starbucks.

Din 2018, compania este deținută 100% de grupul francez Savencia (fostul Bongrain), după ce francezii au achiziționat pachetul minoritar de acțiuni de 28% care le rămăsese fraților Tudor și Dragoș Comăniciu, fondatorii acestui business.

Delaco a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 387 de milioane de lei, în creștere cu 5% față de anul precedent, în timp ce profitul a fost de 9,8 milioane de lei, în ușoară creștere față de 2017, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content