FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Dacia Plant a lansat un gel igienizant pentru mâini

Dacia Plant a lansat un gel igienizant pentru mâini

Dacia Plant se alătură eforturilor de protecție a sănătății populației și lansează un gel de mâini bazat pe două substanțe puternic dezinfectante și antimicrobiene: alcoolul de 70% și argintul coloidal (atunci când este aplicat topic, argintul coloidal este un agent antiinfecțios, antifungic și antimicrobian).

„Am demarat producția unui gel destinat igienizării rapide a mâinilor. Gelul de mâini cu argint coloidal este destinat menținerii igienei mâinilor mai ales atunci când nu există posibilitatea de a ne spăla pe mâini cu apă caldă și săpun: la muncă, la cumpărături etc. Nu este numai un nou produs Dacia Plant, este modul nostru de a ajuta acum România” a declarat Claudia Burghelea, Director de Marketing Dacia Plant.

Gelul de mâini cu argint coloidal este produs în două variante, flacon tub de 75ml și flacon cu dispenser de 100 ml, iar capacitatea de producție lunară estimată este de 55.000 de flacoane.

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din rețetele tradiționale, adaptate stilului modern de viață. În fabrica de la Bod, județul Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate, precum și produse alimentare naturale.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content