FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Coty a început producția de dezinfectanți pentru mâini

Coty a început producția de dezinfectanți pentru mâini

Coty anunță că a demarat producția de gel hidro-alcoolic folosit ca dezinfectant pentru mâini, pentru a ajuta la combaterea virusului COVID-19. Produsele vor fi oferite gratuit și distribuite către personalul medical și de urgență. Acestea vor fi însă furnizate și către angajații Coty din fabricile producătoare și din centrele de distribuție aferente, dar și către angajații farmaciilor și către anumiți clienți de retail.

Compania a produs primele loturi de dezinfectant pentru mâini în fabrici din Statele Unite ale Americii și Monaco. Fabrici suplimentare vor începe producția în mai puțin de o săptămână.

,,Fiind o companie responsabilă din industria cosmetică, punem la dispoziție resursele și facilitățile pe care le avem pentru a ajuta comunitățile în care operăm în acest context dificil”, a declarat Pierre Laubies, CEO Coty.

Coty este una dintre cele mai mari companii de beauty din lume cu un portofoliu ce cuprinde parfumuri, produse de make-up, produse pentru colorarea părului și styling, precum și produse pentru îngrijirea corpului. Produsele Coty sunt vândute în peste 150 de țări din întreaga lume.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content