FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă reparatoare pentru mâini personalului medical

Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă reparatoare pentru mâini personalului medical

Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă reparatoare pentru mâini personalului medical care lucrează în spitale din întreaga țară. Astfel, compania clujeană se alătură efortului pe care mediul de business îl face pentru a-i sprijini pe cei care luptă în prima linie cu noul coronavirus.

”Am simțit în aceste ultime săptămâni foarte puternic gândul că trebuie convertită starea aceasta de încordare și suspiciune într-una de încredere și de încredințare. Ne încredem și ne încredințăm medicilor noștri și întregului personal medical. Prin gestul nostru, dorim să îi asigurăm că nu sunt singuri și încercăm – pe măsura posiblităților noastre – să avem puțin grijă de ei, la fel cum și ei au grijă de noi toți”, spune Dr. Susana László, director general și acționar COSMETIC PLANT.

Primele donații s-au făcut către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și alte spitale din Cluj, iar următoarele livrări vor ajunge pe parcursul acestei săptămâni la alte 34 spitale din 19 județe ale țării, în care se tratează pacienți COVID-19.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content