FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > cora introduce serviciul de comenzi online cora Pro, dedicat companiilor

cora introduce serviciul de comenzi online cora Pro, dedicat companiilor

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lansează serviciul cora Pro pentru companii. Prin acest serviciu, retailerul vrea să răspundă și nevoilor clienţilor persoane juridice.

Folosirea cora Pro presupune alocarea unui asistent pe durata procesului de aprovizionare, modalități multiple de plată, reduceri și livrare gratuită pentru comenzi de peste 1.000 de lei.

Concret, în această perioadă, pentru comenzi de minimum 500 de lei este activată o reducere de 10% din valoarea primei comenzi, iar dacă valoarea acesteia depășește 1.000 de lei, la reducerea de 10% se adaugă transportul gratuit oriunde în București, Constanța, Cluj, Ploiești, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Pentru achiziții de minimum 1.500 de lei în aceeași lună se primește o reducere de 10% la valoarea totală a comenzilor.

Serviciul cora Pro include produse dintr-o gamă variată, de la birotică și papetărie, curățenie și igienă, la produse alimentare proaspete și congelate și coșuri cadou. În plus, există opțiunea de a comanda și produse care nu sunt listate în magazinul online.

„Acesta este un serviciu gândit în detaliu pentru companii, de aceea întregul pachet propus include avantaje care simplifică procesul de aprovizionare. Faptul că ai la dispoziție o persoană dedicată din echipa cora, pe care o poți contacta în orice moment al procesului de aprovizionare, este categoric foarte util. Flexibilitatea condițiilor de plată este un alt avantaj, clienții putând opta pentru plata la termen, cash, card sau transfer bancar. Suntem convinși că marile și micile afaceri deopotrivă vor găsi în hipermarketul cora un aliat de încredere”, susține Patricia Ciolca, Manager Proiect cora Pro.

Prin intermediul acestui serviciu, comenzile pot fi plasate atât online, cât și prin transmiterea unui email la adresa officepro@cora.ro. În acest moment, clienții cora Pro pot opta să se înregistreze online cu cont de client persoană fizică sau trimițând datele companiei prin e-mail, prin completarea unui formular, iar în a doua jumătate a acestui an va fi disponibilă o secțiune online dedicată serviciului cora Pro.

După plasarea comenzii online, clienții trebuie să trimită numărul acesteia tot prin e-mail, iar comanda va fi pregătită pentru ridicare sau livrare în maximum două zile lucrătoare. În cazul produselor perisabile, retailerul asigură transportul lor la temperatură controlată.

„cora vine cu o experiență de peste șapte ani de comerț online, ceea ce asigură o fluenţă operaţiunilor sale de livrare, un atu extraordinar pe o piață care, în urma pandemiei, s-a orientat peste noapte către online”, completează reprezentanții retailerului.

cora România activează pe piața locală din 2003, iar în prezent grupul operează 11 hypermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, retailerul a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Ulterior a fost lansată și aplicația Cora care include și beneficii de fidelitate acordate utilizatorilor.

În 2020, strategia cora a fost să își mențină cota de piață prin soluții adaptate la noul context. Dezvoltarea online-ului este categoric direcția principală, iar cora a luat o serie de măsuri pentru a mări aria de acoperire și capacitatea de livrare la nivel național, prin parteneriate cu Foodpanda, Glovo și Postis.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content