FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cora: Continuăm activitatea promoțională și nu raționalizăm produsele

Cora: Continuăm activitatea promoțională și nu raționalizăm produsele

Rețeaua de hypermarketuri Cora a precizat, printr-un comunicat de presă, că nu a luat măsura raționalizării produselor. Cu toate acestea, în unele magazine retailerul a instituit o limită cantitativă pentru achiziționarea anumitor produse, “măsură luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți” – după cum susțin reprezentanții companiei.
Aceștia au transmis și câteva recomandări pentru clienții care trec pragul magazinelor Cora: “Solidaritatea și cumpătarea sunt esențiale în aceste zile și îi rugăm din nou pe clienți să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici și mâine și că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor Cora din toată țara. De asemenea, facem apel la familii, ca urmare a recomandărilor autorităților, să trimită un singur membru la cumpărături pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicațiile privind păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri astfel încât să reducem riscul îmbolnăvirii cu coronavirus”.
 
Rămân valabile angajamentele cu furnizorii
 
Rețeaua de hypermarketuri a mai anunțat că a luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoțiilor pe pagina sa de Facebook, “din respect pentru clienți, având în vedere situația delicată și provocările cu care toți ne confruntăm în această perioadă din cauza amenințării COVID-19”. Însă planificarea promoțiilor pentru clienți și angajamentele cu furnizorii care se subscriu acestui proces rămân valabile și procesul continuă, fiind derulat cu mult timp înainte. Astfel că activitatea promoțională se derulează în continuare și toate informațiile pe acest subiect sunt comunicate de Cora pe site-ul său în secțiunea https://www.cora.ro/cataloage, precum și în magazinele rețelei. În paralel, retailerul lucrează zilele acestea la promoțiile pentru sărbătorile de Paște.
 
Retailerul își protejează casierele prin paravane de plexiglass
 
Pe 17 martie, rețeaua Cora a instalat paravane de plexiglass în zona caselor de marcat din hypermarket (vezi foto), pentru a asigura o mai bună protecție a casierelor care sunt expuse contactului prelungit cu publicul. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienții au la dispoziție mai multe puncte de dezinfectare în magazin, cât și mănuși de unică folosință. Rețeaua a intensificat și igienizarea magazinelor, conform reglementărilor si recomandărilor autorităților. 
Parte a grupului Louis Delhaize, Cora România este prezentă pe piața românească din 2003. Retailerul operează în prezent 11 hypermarketuri în București și în marile orașe din țară. 
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content