FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Consiliul Investitorilor Străini se implică în lupta împotriva Covid-19

Consiliul Investitorilor Străini se implică în lupta împotriva Covid-19

Consiliul Investitorilor Străini din România (FIC) a donat 700.000 de lei către Crucea Roșie Română, banii dedicați dotării cu echipamente medicale a spitalelor din țară, aflate în prima linie în lupta cu Covid-19.

Drept urmare, au fost achiziționate trei ventilatoare și șapte monitoare ATI, aparate ce vor ajunge în țară la începutul lunii iunie.

„Vom fi în continuare prezenți în susținerea autorităților și mediului non-guvernamental în sprijinirea acestui efort colectiv. Totodată, apreciem că în astfel de momente, autoritățile publice, mediul de afaceri și societatea civilă dau dovadă de solidaritate și inițiativă, ceea ce indică progresul din societatea românească. Credem că acesta este aspectul pozitiv al crizei și oportunitatea pe care putem construi în viitor” a declarat Ramona Jurubiță, Președinte al Consiliului Investitorilor Străini.

Consiliul Investitorilor Străini este asociația care-i aduce împreună pe cei mai importanți investitori cu capital străin din România, peste 120 dintre cele mai mari companii din țară cu o cifră de afaceri cumulată care reprezintă o cincime din economie, cu o contribuție semnificativă la bugetul de stat.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content