FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Coca-Cola HBC, parteneriat cu Shippeo pentru urmărirea livrării în timp real

Coca-Cola HBC, parteneriat cu Shippeo pentru urmărirea livrării în timp real

Coca-Cola HBC colaborează cu furnizorul de soluții de transport Shippeo pentru a oferi vizibilitate în timp real pentru livrarea produselor. Printre țările în care producătorul de băuturi implementează noul serviciu de real time tracking se numără și România.

„Transportăm peste 400.000 de camioane către clienții noștri în fiecare an”, spune Valentin Radu, Coca-Cola HBC Group Logistics Technology & Automation Manager, adăugând că „amploarea și complexitatea operațiunilor creează un efort administrativ mare de coordonare cu transportatorii, care face ca manipularea mărfurilor să consume mult timp”. Prin implementarea soluției de vizibilitate a transportului în timp real a Shippeo, Coca-Cola vizează să-și simplifice operațiunile logistice.

Vizibilitatea în timp real a rețelei de transport a Coca-Cola HBC oferită de Shippeo va permite companiei să îmbunătățească în continuare eficiența logistică atât internă, cât și externă. „Platforma Shippeo utilizează machine learning pentru a calcula ETA-urile exacte și alte detalii de livrare care sunt comunicate automat în timp real între furnizorii și clienții noștri”, continuă Radu, „contribuind la asigurarea alinierii și reducerea apelurilor și a e-mailurilor.”

Implementarea acestei soluții are ca scop îmbunătățirea serviciilor, reducând în același timp costurile de transport, datorită reducerii timpilor de așteptare, flexibilității îmbunătățite și planificării resurselor. „Am dorit să ne accelerăm capacitățile centrate pe clienți printr-un salt major în vizibilitatea lanțului de aprovizionare. După o evaluare amănunțită a soluțiilor disponibile pe piață, am ajuns la concluzia că Shippeo s-ar putea potrivi bine în acest scop ”, spune Antonio Ventriglia, directorul logistic al grupului.

El explică în continuare: „Primul val de lansare pentru proiect este finalizat, cu peste 60 de transportatori și parteneri afiliați în Austria, România, Polonia, Grecia, Ungaria și Italia. Rata de urmărire a atins pragul planificat și folosim deja analiza datelor pentru a îmbunătăți nivelul serviciilor și a capta câștiguri de productivitate.

Lansarea proiectului va continua pe tot parcursul anului 2021, acoperind Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Elveția și Ucraina, urmând ca în alte țări să fie implementat în 2022.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content