FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > CITR are un nou CEO

CITR are un nou CEO

CITR, liderul pieței de insolvență și restructurare din România și parte a Impetum Group, l-a numit CEO pe Paul Dieter Cîrlănaru, anterior Senior Partner, după 8 ani de activitate în organizație.

În noul rol, Paul se va concentra pe crearea unor noi produse pentru piața de distress, dezvoltarea agilității organizației și crearea cadrului prin care echipa să își consolideze înțelegerea mediului de business.

„În strategia noastră, un rol esențial îl ocupă inovația, prin diversificarea soluțiilor și serviciilor pe care le oferim, dar și prin modul în care evoluează profesioniștii din echipele noastre. CITR se adaptează pieței și creează produse noi pentru companiile în distress, astfel că dezvoltarea noastră în perioada următoare se va baza pe nevoile din mediul de business și ale creditorilor. Un studiu pe care îl facem an de an asupra companiilor de impact din România arată că peste 6.000 de companii de impact sunt în distress și nu apelează la soluții pentru restructurare, ceea ce înseamnă și faptul că produsele existente pe piață nu sunt suficiente pentru acestea. Scopul nostru rămâne în continuare identificarea și salvarea valorii din companii prin proiecte de insolvență și restructurare cu impact în economia românească, contribuind și la misiunea Impetum Group, din care facem parte", spune Paul Dieter Cîrlănaru.

Paul Dieter Cîrlănaru a deținut funcția de Senior Partner în ultimul an, coordonând proiecte de mare anvergură din portofoliul CITR. Cariera sa a debutat în CITR Cluj, iar de-a lungul celor aproape 8 ani de activitate în companie ascensiunea sa a avut loc treptat.

Paul Dieter Cîrlănaru preia conducerea companiei de la Andra Caragea care devine COO al Impetum Group și va rămâne implicată în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner.

CITR este liderul pieței de insolvență din România încă din 2008. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața insolvenței și aproape 1.000 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR administrează anual un patrimoniu de 1 miliard de euro și distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content