FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cifra de afaceri a Ipsos Research România, creștere de 25% în 2014

Cifra de afaceri a Ipsos Research România, creștere de 25% în 2014

Ipsos Research România a încheiat anul 2014 cu o creștere a cifrei de afaceri de 25% (rezultate agregate intern și neauditate independent). Este al doilea an consecutiv în care compania înregistrează o rată de creștere formată din două cifre, după ce, în 2013, avansul a fost de +20%.

Peste 80% din cifra de afaceri totală provine din studii realizate pentru companii care activează pe piața din România. La această creștere au contribuit în special studiile strategice de înțelegere a pieței (Censydiam), în creștere cu 50% față de anul anterior, precum și studiile sociale și de măsurare a calității vietii (pondere dublă față de 2013).

”În 2015, ne propunem să rămânem la confluența dintre interesul companiilor și nevoile consumatorilor și să sprijinim găsirea unui echilibru cât mai bun între acestea: chestionare mai scurte, experiența cât mai placută pentru respondenți, un mod prietenos  și accesibil de vizualizare a datelor, concluzii și recomandări cât mai pertinente pentru clienții care ne-au acordat încrederea de a le fi parteneri”, a declarat Alina Stepan, directorul general al Ipsos Research.

Pe lângă creșterea cifrei de afaceri, în 2014 Ipsos Research România a obținut acreditarea ISO 9001 de la agentia de audit Lloyds. De asemenea, compania a inaugurat Centrul Regional Balcanic, prin care coordoneaza studii tip tracker și de testare a comunicarii de brand pentru țările din zonă.

Ipsos Research România este parte a grupului francez Ipsos - locul 3 între companiile globale specializate în studii de cercetare de piață. Compania oferă partenerilor săi soluții complete de cercetare, bazate pe o varietate largă de metodologii.

La nivel internațional, Grupul Ipsos, listat la Bursa din Paris, este prezent în 87 de țări, compania operând sondaje online și offline pentru mai mult de 5.000 de clienți. În prezent, grupul Ipsos număra circa 16.000 de angajați permanenți. Anul acesta, Grupul Ipsos aniversează 40 de la înființarea sa la Paris, la 1 octombrie 1975.

Sursa foto: thecreativecollective.com.au

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content