FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour România deschide un nou magazin Supeco

Carrefour România deschide un nou magazin Supeco

Carrefour România își extinde prezența în orașul Craiova, prin deschiderea unui al doilea magazin Supeco.

Noua locație dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 350 mp și oferă acces la o selecție de aproximativ 1.000 de articole, inclusiv de la producători români, regionali și locali, din categorii precum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, până la articole de igienă și întreținerea casei. Magazinul este amplasat pe strada Traian Lalescu nr. 19A.

Diferența față de primul magazin Supeco din Craiova este că în cadrul noii locații sunt prezente doar opțiunile de autoservire și achiziție de produse preambalate, fără vitrina cu servire asistată.

Din componența lanțului fac parte 28 de magazine extinse la nivel național, în Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova.

Carrefour România a raportat o cifră de afaceri de 672 de milioane de euro pentru cel de-al treilea trimestru al acestui an, în creștere cu 8,8% în termeni comparabili față de aceeași perioadă a anului precedent. Astfel, piața locală înregistrează, din nou, a doua cea mai mare creștere la nivel european, cu o tendință de creștere stabilă și solidă de 8,8% în termeni comparabili, într-un context de inflație ridicată.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content