FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour intră în Roman cu un hypermarket

Carrefour intră în Roman cu un hypermarket

Retailerul francez Carrefour a inaugurat primul său hypermarket din Roman, județul Neamț, ca ancoră a centrului comercial Roman Value Centre.

Compania ajunge astfel la 33 de magazine în acest format la nivel național.

Hypermarketul este amplasat pe strada Mihai Viteazul nr. 3, are o suprafață de vânzare de 4.300 mp și un număr de 300 de angajați. În plus, oferă aproximativ 500 de locuri de parcare și 17 case de marcat, dintre care patru case rapide self service.

Sortimentația cuprinde peste 40.000 de produse, printre care legume și fructe proaspete de la producătorii locali, peste 200 de sortimente de carne roșie (miel, vită, porc) și pasăre şi peste 50 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare. De asemenea, clienţii pot alege din cele peste 3.000 de produse marcă proprie sau sutele de produse bio.

Carrefour își continuă creșterea pe piața locală, raportând pentru cel de-al treilea trimestru al anului afaceri de 534 de milioane de euro (incluzând TVA), în creștere cu 6,8% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit raportului financiar publicat de companie.

În termeni like-for-like, retailerul a raportat un avans de 4%, aceasta fiind cea mai bună performanță la nivelul regiunii.

Grupul Carrefour, care operează peste 12.000 de magazine la nivel global, a încheiat anul financiar 2017 cu o cifră de afaceri netă de 78,89 miliarde de euro și un profit operațional de 2 miliarde de euro. În România, rețeaua Carrefour numără în prezent 326 de magazine, sub brandurile Carrefour, Market, Express și Contact.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content