FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour extinde parteneriatul cu Uber Eats în Belgia

Carrefour extinde parteneriatul cu Uber Eats în Belgia

Retailerul Carrefour a anunțat că parteneriatul cu serviciul de livrări Uber Eats va fi extins atât în afara regiunii franceze Ile-de-France, cât și în Belgia.

Retailerul a introdus o platformă de shopping prin Uber Eats pe 6 aprilie, disponibilă în centrul Parisului (regiunea Ile-de-France), prin intermediul căreia consumatorii puteau beneficia de livrarea produselor de la 15 magazine Carrefour în termen de maximum 30 de minute. Lista magazinelor a crescut între timp la 300. Inițial, în jur de 130 de produse erau disponibile, iar în prezent numărul acestora a ajuns la 250, potrivit ESM Magazine.

Uber Eats activează în 91 de zone urbane din Franța, acoperind aproximativ 25% din populație.

Pe piața locală, retailerul francez a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 8,1 miliarde de lei, un avans de 11% față de 2018, când a înregistrat 7,3 miliarde de lei. Profitul companiei franceze a fost însă în scădere în 2019, coborând la circa 197 milioane de lei, față de 261 milioane de lei în 2018. Carrefour România are o rețea de 37 de hypermarketuri, două fiind inaugurate în 2019, respectiv cele din Zalău și Corbeanca.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content