FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour deschide primul Market din Timișoara exclusiv cu case Self Service

Carrefour deschide primul Market din Timișoara exclusiv cu case Self Service

Carrefour a inaugurat primul Carrefour Market din Timișoara echipat exclusiv cu case 100% Self Service. Aici, sesiunea de cumpărături se încheie autonom, clientul scanând produsele individual, la casă, sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se realizează atât cash, cât și cu cardul. Situat pe strada Perlei nr. 16A, magazinul devine cel de-al 15-lea supermarket Carrefour din Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarketuri Carrefour.

Carrefour Market Timișoara Lipovei este destinat unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță, cu peste 9.000 de produse, dintre care bunătăți românești provenind de la producători locali, precum: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement (Recaș, Județul Timiș), vinuri din programul național “Deschidem Vinul Românesc”, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie Carrefour, peste 150 de produse Bio sau sortiment extins de bere.

Toate sunt disponibile atât în magazinul fizic, dar și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO.

Carrefour Market Timișoara are peste 9.000 de articole la prețuri accesibile, o suprafață de vânzare de peste 700 metri pătrați, 20 de angajați și 7 case Self Service. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content