FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour deschide al șaselea Supeco în locul unei unități Billa

Carrefour deschide al șaselea Supeco în locul unei unități Billa

Carrefour continuă să extindă rețeaua de magazine Supeco, inagurând la Craiova cea de-a șasea unitate comercială sub acest brand. Magazinul a fost deschis în locul unui fost magazin Billa. Aceasta nu este o premieră pentru retailer, Carrrefour transformând unul dintre cele trei supermarleturi Billa din Galați în Supeco la mai puțin de o lună de la anunțul oficial al integrării magazinelor Billa sub brandul Market.

Noul magazin Supeco este situat pe Calea Severinului, nr. 1 – 3, Craiova. Pe lângă unitatea Supeco, Carrefour mai operează în Craiova cinci supermarketuri Market.

Carrefour a lansat în România conceptul Supeco în toamna lui 2014, primul magazin fiind inaugurat la Râmnicu Vâlcea. De-a lungul timpului, francezii au investit foarte puțin în Supeco și au fost discreți în a comunica planurile pentru această rețea de magazine. Conceptul Supeco are un profil de discount, accentul la nivel de sortimentaţie fiind pus pe produsele de prim preț. Magazinele au o suprafaţă de vânzare între 1.500 – 2.000 mp şi o ofertă ce nu depăşeşte 7.000 de SKU-uri.

Rețeaua Supeco este independentă de Carrefour România, având propria sa echipă și o strategie de marketing și comunicare diferită de rețeaua de hypermarketuri Carrefour. Compania Supeco Investment, care operează rețeaua de magazine Supeco a Carrefour, a încheiat primul an de funcționare (2015 n.r.) pe piața locală cu afaceri de aproximativ 50 de milioane de lei, dar cu pierderi de 8 milioane de lei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content