FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carmangeria Gourmet, cel mai nou proiect Kaufland România

Carmangeria Gourmet, cel mai nou proiect Kaufland România

Kaufland România inaugurează Carmangeria Gourmet, un concept premium de raion de produse din carne. Carmangeria Gourmet este deschisă în primă fază în magazinul din Barbu Văcărescu și le oferă clienților o experiență premium, ce include un sortiment extins de produse, servire asistată specială la raion, realizată de o echipă de maeștrii măcelari, precum și servicii de tocare, frăgezire și feliere carne.

Inspirată din pasiunea pentru carne și pentru cele mai fine gusturi, Carmangeria Gourmet este locul ideal pentru iubitorii de carne de calitate, pentru cei curioși să descopere gusturi noi, pentru cei care vor să gătească gustos sau pentru cei care vor să îi surprindă pe cei dragi cu un preparat special.

Kaufland Barbu Văcărescu oferă clienților și un catalog de prezentare a Carmangeriei Gourmet, ce conține inclusiv recomandări de rețete de la Chef Samuel, disponibil în magazin, dar și online, accesând mai multe informații folosind link-ul kaufland.ro/carmangerie.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content