FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carlsberg achiziționează o fabrică de bere din Germania

Carlsberg achiziționează o fabrică de bere din Germania

Producătorul Carlsberg a anunțat achiziționarea fabricii de bere Wernesgrüner, cu scopul de a îmbunătăți zonele de producție și logistică din Germania. Tranzacția încheiată între Carlsberg și Bitburger Braugruppe include și brandul Wernesgrüner din regiunea saxonă Vogtland. Procesul de vânzare ar urma să se încheie pe 1 ianuarie 2021, după ce autoritățile competente își vor da acordul.

"Achiziția fabricii de bere Wernesgrüner ne va întări poziția în nordul și estul Germaniei", a declarat Cees 't Hart, CEO al Carlsberg. "Vom putea oferi un portofoliu mai bogat consumatorilor și vom putea îmbunătăți în mod considerabil producția și logistica." Fabrica de bere Wernesgrüner este o unitate modernă și eficientă, cu o capacitate maximă de aproximativ 1 milion de hectolitri, a adăugat Hart.

În 2019, fabrica din Germania a produs aproximativ jumătate de milion de hectolitri, generând venituri de 31 de milioane de euro.

Anul trecut, vânzările Carlsberg, al treilea cel mai mare producător de bere din lume, au avut o creștere organică de 3,2%, susținută de evoluțiile bune din Asia. Producătorul de bere susține că vânzările din Asia au crescut organic cu peste 12% în 2019, un impact major fiind al pieței din China unde vânzările au avut un avans de 8% în ciuda unei piețe în ușoară scădere.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content