FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Business cu minifrigidere pentru cosmetice, lansat de o antreprenoare cu 100.000 de euro

Business cu minifrigidere pentru cosmetice, lansat de o antreprenoare cu 100.000 de euro

O antreprenoare de 24 de ani din București, Alexandra Vasile, a investit în plină pandemie 100.000 de euro într-o afacere inedită pe piața din România – comerț cu minifrigidere pentru cosmetice. Încă din luna februarie, prima lună de funcționare, compania a înregistrat vânzări de peste 8.000 de euro (circa 10.000 lei pe săptămână) numai din vânzările generate prin social media. Alexandra Vasile are în plan să intre cu acest produs pe piața de retail, unde estimează că, ȋn doar șase luni, își va recupera investiția.

„Am crescut într-o familie de antreprenori care mi-a oferit încredere și curaj. Am fost învățată să caut oportunități în orice tip de situație. Acesta a fost motivul pentru care, atunci când am descoperit conceptul de minifrigidere cosmetice în străinătate, în loc să îl cumpăr doar pentru mine, m-am decis să îl aduc pe piața din România”, a declarat Alexandra Vasile, fondatoarea Meloni Care. 

Unul dintre cele mai importante beneficii ale aparatului este sistemul său termo-electric care răcește până la 5-10°C, în doar două ore. Persoanele care doresc să își depoziteze și să își conserve produsele cosmetice preferate, la temperaturi optime care nu îngheață, vor beneficia mai mult timp de proprietățile acestora.

Minifrigiderele au un aspect modern, sunt ușor de transportat și de depozitat, având o greutate de două kilograme. Aparatul nu consumă mult curent, are o capacitate de aproximativ patru litri și vine în dotare cu un încărcător de mașină, ceea ce îl face multifuncțional, pentru că permite inclusiv răcirea alimentelor sau băuturilor, la drum lung. În prezent, Meloni Care are în gama sa trei colecţii: minifrigidere de cosmetică, globuri de masaj cu antigel în interior, care păstrează răceala în timpul masajului, și accesorii de masaj din piatră.

„Meloni Care se adresează femeilor care doresc să își îmbunătățească rutina de îngrijire. În timp ce clientele noastre consideră minifrigiderele un accesoriu inovator, care îmbină utilul cu plăcutul, clienții de sex masculin au relatat că au cumpărat produsul pentru a-l oferi cadou persoanei dragi. Vânzările au fost generate atât prin website-ul nostru, prin ajutorul prezenței în social media, cât și direct din saloanele de înfrumusețare din România. Perspectivele pentru viitorul apropiat sunt să diversificăm gama de produse, pentru a suplini nevoile pieței, deoarece industria de beauty este în continuă creștere”, încheie Alexandra Vasile. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content