FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Bogdan Joița, noul director al fabricii Danone din București

Bogdan Joița, noul director al fabricii Danone din București

După numirea lui Cătălin Manoli la conducerea fabricii Danone Aldaia din Valencia, portofoliul său în cadrul fabricii Danone din București va fi preluat de Bogdan Joița, anterior Process Manager Danone România. Bogdan Joița are o experiență de peste 18 ani în cadrul companiei Danone România, perioadă în care a ocupat mai multe funcții în departamentele de procesare, ambalare și performanță.

În noul său rol, Bogdan Joița va conduce cea mai performantă fabrică din divizia de lactate proaspete din Europa și va îndruma o echipă de 200 de oameni.

„Sunt onorat că am preluat conducerea fabricii Danone din București și am convingerea că voi continua alături de colegii mei să menținem fabrica în topul celor mai bune fabrici Danone din Europa. Cu siguranță, noua etapă va aduce cu sine numeroase oportunități și îmi va permite să contribui și mai mult la misiunea Danone de a oferi sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni”, a declarat Bogdan Joița.

Cătălin Manoli s-a alăturat echipei Danone România în anul 2017, în calitate de Manager Operațiuni Fabrică, iar în anul 2019 a fost numit la conducerea fabricii. Din acel rol, Cătălin a coordonat o echipă de 200 de oameni, urmând ca, din noul său rol, să coordoneze o echipă mărită, fabrica Danone Aldaia fiind de trei ori mai mare.


Citește și Exflor Discount, pariul unui distribuitor pe puterea retailului


Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar până în acest moment au fost investite aproximativ 90 milioane euro pentru modernizarea și retehnologizarea acesteia.

În prezent, un milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene. Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% este lapte românesc. Numai anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari și peste 220 de gospodari.

Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete, produse pe bază de plante (Alpro), precum și cu produsele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content