FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan renunță la peste o mie de angajați din Franța

Auchan renunță la peste o mie de angajați din Franța

Retailerul Auchan va disponibiliza 1.475 de angajați din Franța ca parte a unui amplu proces de reorganizare ce ar trebui să răspundă tendinței consumatorilor de a cumpăra prin canale online.

Nu este pentru prima dată când Auchan face concedieri. După ce anul trecut a închis 21 de magazine, retailerul a renunțat și la 600 de angajați în luna ianuarie a acestui an. Acum, prin programul „Renaissance for 2022”, retailerul francez face dispnibilizări pe o parte și, pe de altă parte, anunță că va crea 377 de noi joburi.

Compania și-a propus să dubleze vânzările alimentare online până în 2022 și se va concentra, în acest sens, pe zona de supply chain. Un element important va fi cel al punctelor de pick-up: vor exista 300 de astfel de puncte în centrele orașelor din Franța, patru dintre acestea fiind deja inaugurate în Lille.

Schimbări importante vor fi aduse și hypermarketurilor, care vor deveni și platforme pentru livrări: bucătăriile vor prepara și mese take-away, iar clădirile vor avea secții care găzdui retaileri nealimentari precum Boulanger sau Kiabi.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content