FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Auchan îl recrutează pe Florin Căpățână, ex-Carrefour

Auchan îl recrutează pe Florin Căpățână, ex-Carrefour

Rețeaua Auchan Retail România l-a numit pe Florin Căpățână, manager cu o experiență de 18 ani în Carrefour România, în funcția de Quality Director. El își anunțase plecarea din Carrefour în luna februarie 2019, după 9 ani în care a condus departamentele de Quality și Corporate Affairs ale retailerului francez.

Florin Căpățână este unul dintre cei mai experimentați și mai vocali reprezentanți ai retailului modern în dialogul cu autoritățile statului, el fiind o bună perioadă de timp și Vice-președinte al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) – până în martie a.c.
La Carrefour, el a fost implicat inclusiv în dezvoltarea proiectelor strategice ale rețelei de hypermarketuri care au avut ca scop îmbunătățirea colaborării cu producătorii locali de fructe și legume și cu fermierii autohtoni.

Auchan Retail România numără în prezent 33 de hypermarketuri, 21 de magazine de proximitate MyAuchan și un supermarket operat sub brandul Auchan, iar în curând compania franceză va lansa și o platformă de comenzi online cu livrare la domiciliu.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content