Acasă > Știri > Auchan ia locul Carrefour în Liberty Center

Auchan ia locul Carrefour în Liberty Center

Auchan Retail România a deschis al doilea supermarket din portofoliul său și, potrivit companiei, este cel mai mare din România. Cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați, noul magazin Auchan deschis în Liberty Center pune la dispoziția clienților 14.000 de produse alimentare și nealimentare.

Pe raioanele moderne, bucureștenii vor găsi produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan, etc.) cât și produse de băcănie (dulciuri, sărate), respectiv sucuri naturale și alte băuturi nealcoolice sau alcoolice.

„Carmangeria se remarcă printr-o gamă variată și bogată de produse din producție proprie românească, plus o largă varietate de produse cu specific internațional. Raionul de pescărie propune clienților principalele tipuri de pește proaspăt și zeci de specialități. Universul gastronomic „La masa @ Auchan” reunește feluri de mâncare variate și proaspăt gătite de bucătarii noștri, produse de grill, garnituri, salate dar și senvișuri și produse de cofetărie, patiserie și panificație, proaspăt coapte. Piața Auchan aduce în fiecare zi o varietate de fructe și legume atent alese, proaspete și de sezon de la producătorii români dar și specialități exotice”, susțin reprezentanții companiei.

Nu lipsesc raioanele de îngrijire și frumusețe personală ori întreținere casă. Mai mult, Auchan Liberty alocă un spațiu vast produselor dedicate animalelor de companie.

Dincolo de modelele clasice de plată a produselor achiziționate, noul magazin pune la dispoziția clienților șase case inteligente (self-checkout).

Cu supermarketul deschis în Liberty Center din București, rețeaua magazinelor sub marca Auchan ajunge la 35 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și 2 supermarketuri. Există însă și 24 de magazine de proximitate MyAuchan, 15 dintre ele în stațiile Petrom (în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom) și 9 stand alone. De asemenea, Auchan Retail România operează și câteva concepte comerciale specializate: INEXTENSO - textile, Drogheria Auchan – parafarmacie și LillaPois, magazin specializat în machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content