FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Asociația Comercianților Arădeni pune Capitala pe harta expansiunii

Asociația Comercianților Arădeni pune Capitala pe harta expansiunii

Asociația Comecianților Autohtoni, cunoscută și sub numele Asociația Comercianților Arădeni, a intrat pe piața de retail bucureșteană, odată cu deschiderea primei sale locații în cartierul Militari Residence. Magazinul a fost inaugurat la finalul anului trecut sub brandul ACA Junior.

”Până acum am targetat doar extinderea în Arad, însă a apărut această oportunitate, unul dintre retailerii care sunt parte din asociație a identificat un spațiu cu potențial, așa că a dezvoltat acest proiect pilot. În funcție de cum simțim piața, putem extinde brandul sau nu. Este încă mult prea devreme ca să luăm o decizie finală”, a explicat Marius Gorgan, Președintele ACA și proprietarul rețelei Bognar.

Locația ACA Junior are o suprafață de vânzare de 120 de metri pătrați și nu este primul magazin care funcționează sub acest brand.

ACA a fost înființată acum cinci ani și reunește 15 companii, care operează 25 de puncte de lucru, în zona județului Arad. ”În linii mari sunt cam în aceeași formulă ca la momentul înființării. S-au mai adăugat doi membri și a mai plecat unu. Am avut mai multe discuții de-a lungul timpului, însă nu toată lumea înțelege că o asociere presupune și implicare, nu doar beneficii. În plus, mulți retaileri nu vor să se asocieze pentru că încă lucrează la gri, iar într-o asociere e nevoie de transparență. Am putea ajunge rapid la 100 de puncte de vânzare, însă riscăm să stricăm ceva ce funcționează foarte bine și preferăm să rămânem la acest nivel”, mai punctează repzentantul ACA.

În ceea ce privește aștepările pentru anul acesta, Marius Gorgan spune că se așteaptă să mențină ritmul de creștere. ”Noi, pe magazine Bognar, avem un plus de 10-12% în contextual în care valoarea coșului de cumpărături s-a majorat cu până la 40%. Am mai deschis două locații anul trecut și dacă se va ivi oportunitatea vom continua extinderea. Avem în plan remodelarea unor magazine care au rămas în urmă și o altă prioritate este fidelizarea clienților pentru că am traversat cu toții o perioadă dificilă”, conchide reprezentantul ACA.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content