FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Aquila încheie procesul de integrare a companiei Agrirom

Aquila încheie procesul de integrare a companiei Agrirom

Liderul pieței de distribuție a bunurilor de larg consum și logistică la nivel național a finalizat cu succes procesul de integrare a companiei Agrirom, specializată în distribuția produselor alimentare în regim de temperatură controlată.

Compania Agrirom a fost achiziționată de către Aquila la începutul anului 2019. Odată cu aceasta, în portofoliul Aquila au intrat mai multe branduri, printre care și cele de produse congelate ale Agrirom – Gradena și Yachtis.

„Achiziția Agrirom face parte din strategia de a ne extinde prezența pe canalele complementare activității noastre și de a oferi clienților soluții complete și cu valoare adăugată, atât la nivel național, cât și regional. Finalizarea procesului de integrare reprezintă un pas important în consolidarea Aquila, care, în peste 26 de ani, a reușit să crească în mod sustenabil și să devină lider de piață”, a declarat Răzvan Bagherea, Director Organizare și Resurse Umane, Aquila.

Finalizarea procesului de integrare a Agrirom face parte dintr-un proces mai amplu de consolidare a businessului Aquila care a mai inclus, la finalul anului 2019, absorbția Seca Distribution și integrarea activității sale în Aquila. În acest fel, compania își consolidează poziția de lider pe acest segment.

Înființată în 1994 și cu o echipă de peste 3.000 de angajați, Aquila este liderul pieței de distribuție din România, activând cu succes și în Republica Moldova. Aquila oferă partenerilor săi soluții integrate, prin vânzare de produse și servicii complementare.

În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 370 de milioane de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content