FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Apemin Zizin investește 5 milioane de euro într-o nouă fabrică

Apemin Zizin investește 5 milioane de euro într-o nouă fabrică

După ce în urmă cu doi ani anunța repoziționarea ca brand, compania care îmbuteliază apa Zizin investește în dezvoltarea activității și ridică o nouă fabrică de îmbuteliere. 

„Construirea unei noi fabrici ne va ajuta să ne atingem obiectivele de dezvoltare pe termen lung. Este un proiect ce a fost demarat deja, însă autorizarea lucrărilor pentru noul amplasament ce va asigura îmbutelierea apei minerale Zizin, o resursă exploatată în condiții speciale, este mai complexă”, a explicat Laura Lazăr, CEO Apemin Zizin, pentru Progresiv.

Cumulat, este vorba despre o nouă investiție de aproximativ 5 milioane de euro, buget avansat într-o perioadă de criză. În acest moment, îmbutelierea apei minerale Zizin are loc în sistem automatizat, unul care asigură un flux constant de producție.


Citește și: Prioritățile shopperilor față în față cu scumpirile fără precedent


Demersurile pentru noua fabrică au fost făcute încă de anul trecut și au venit în continuarea unui alt proiect de investiții în valoare de 3 milioane de euro. Mai exact, în 2020, compania a investit în echipament, modificări ce au dus la optimizarea fluxului operațional, extinderea capacității de producție și stocare, dar și implementarea unor soluții inteligente de gestiune și logistică.

Compania Apemin Zizin care îmbuteliază sub brandul Zizin apă minerală plată și carbogazificată ce provine din munții Ciucaș a fost înființată în 1991. Potrivit ultimelor date publicate de Ministerul Finanțelor Publice, compania a avut în 2021 o cifră netă de afaceri de 76,7 milioane de lei, cu 11 milioane peste nivelul din 2020. Totodată, și profitul net a crescut considerabil raportat la primul an de pandemie. Datele publice indică un profit net de peste 8,2 milioane de lei în 2021, față de 6 milioane cât a fost nivelul atins în 2020.

 

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content