FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Annabella se extinde și în județul Olt

Annabella se extinde și în județul Olt

Annabella, rețeaua vâlceană de magazine deținută de soții Dorina și Dan Mutu, se extinde în afara județelor Vâlcea și Argeș și a inaugurat primul magazin din Olt și locația cu numărul 80 a rețelei.

Noul magazin se află în Grădinari, pe strada Traian nr. 12, și are o suprafață de 500 de metri pătrați. În materie de sortimentație, reprezentanții companiei susțin că pe rafturile magazinului sunt disponibile 7.500 de SKU-uri.

Annabella aduce clienților din Olt o gamă variată de produse, cu focus pe categoriile de produse proaspete.

Potrivit planului de extindere al rețelei, următoarea locație va fi inaugurată în Vlădești, județul Vâlcea.

„În ultimii doi ani am făcut pași importanți în ceea ce privește extinderea dincolo de granițele județului care ne-a consacrat”, susținea Dorina Mutu, proprietara Annabella, în interviul acordat revistei Progresiv la începutul acestui an. În privința investițiilor, numai în 2019 retailerul a alocat un milion de euro în dezvoltarea rețelei de magazine.

„Pentru 2020 ținta este majorarea veniturilor cu peste 10%. Cât despre dezvoltarea rețelei, creștem într-un ritm constant și prudent, adică sănătos. Acest lucru înseamnă că fiecare magazin este evaluat individual, ca un centru de profit. Și dacă performanța nu este la nivelul setat, locația va fi închisă”, completa Dorina Mutu. 

Annabella este una dintre cele mai mari rețele 100% românești din retailul alimentar, având în prezent 80 de magazine, situate preponderent în județul Vâlcea. În cadrul grupului Annabella, proprietarii au dezvoltat și un business de producție - Râureni, unul dintre cele mai mari branduri de conserve din fructe şi legume.

Potrivit datelor financiare publicate de Ministerul Finanțelor, businessul Annabella a încheiat 2019 cu o cifră de afaceri de peste 317 milioane de lei, în creștere cu 8% față de 2018.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content