FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > AMRCR solicită prelungirea programului de funcționare a magazinelor de Sărbători

AMRCR solicită prelungirea programului de funcționare a magazinelor de Sărbători

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a solicitat autorităților prelungirea cu o oră a programului de lucru al magazinelor în perioadele 19-24 decembrie, respectiv 28-31 decembrie. AMRCR estimează o creștere a traficului în magazine cu cel puțin 20% în zilele premergătoare Sărbătorii Crăciunului și Anului Nou.

Potrivit documentului, "solicitarea AMRCR are în vedere atât măsurile suplimentare de prevenție luate la nivelul magazinelor, precum și situația epidemiologică la nivel național și scăderea numărului de cazuri."

Astfel, transmit reprezentanții AMRCR, decizia prelungirii cu o oră a programului de funcționare a magazinelor ar oferi o mai mare flexibilitate pentru consumatori, permițând de asemenea o fluidizare eficientă a traficului de clienți. 

"Prin măsura prelungirii programului magazinelor vor fi respectate în continuare măsurile de siguranță sanitară în cadrul restricțiilor deja stabilite prin cadrul legal de Hotărârea de Guvern, pentru circulația persoanelor în afara domiciliului până la ora 23.00", mai notează solicitarea.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content