FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > AMRCR: Nu există discuții privind închiderea magazinelor alimentare

AMRCR: Nu există discuții privind închiderea magazinelor alimentare

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) neagă informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora vor fi închise unele magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare. „Nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent discuții oficiale sau neoficiale privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România”, declară membrii asociației. 

Totodată, AMRCR semnalează că majorările de prețuri apărute în cazul unor categorii de produse nu sunt generate de rețelele de comerț. „Astfel de modificări sunt cauzate de schimbările rapide și imprevizibile în situația economică generală, pe întreg lanțul de producție, începând de la materii prime, continuând cu procesarea și transportul, de cele mai multe ori independent de voința partenerilor noștri”, susțin reprezentanții AMRCR.

Potrivit asociației, fiecare rețea comercială în parte, împreună cu partenerii săi, furnizorii și transportatorii, depune toate eforturile pentru soluționarea, absorbirea sau limitarea, pe întreg lanțul și în mod echitabil, a efectelor oricăror schimbări neașteptate apărute în piață.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content