FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Amazon mai angajează încă 75.000 de persoane

Amazon mai angajează încă 75.000 de persoane

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a angajat deja 100.000 de persoane în ultimele patru săptămâni, pentru a face față cererii crescute de livrări la domiciliu. Totuși, a anunțat ieri că mai are nevoie de încă 75.000 de persoane în SUA.

Compania a menționat că noii angajați vor ocupa atât poziții part-time, cât și full-time. De asemenea, reprezentanții companiei estimează că vor fi cheltuiți 500 milioane de dolari pentru majorarea salariilor angajaților pe timpul pandemiei de coronavirus.

Pozițiile sunt deschise oricui are nevoie de o slujbă, chiar și persoanelor care au contracte de muncă, dar ele sunt suspendate temporar.

Anunțul vine în contextul în care mai mulți lucrători din diverse depozite ale Amazon au protestat, cerând condiții de muncă mai bune, iar alții au fost testați pozitiv la coronavirus.

Comenzile primite de companie au crescut enorm în timpul pandemiei, așa că Amazon a limitat livrările la produse esențiale.

Tot ieri, ziarul Washington Post a relatat că Amazon a concediat doi angajați care criticaseră compania în mod public, pentru încălcarea regulamentului intern.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content