FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Amazon ia în calcul livrarea de alimente pentru alte supermarketuri

Amazon ia în calcul livrarea de alimente pentru alte supermarketuri

Începând de anul viitor, gigantul Amazon plănuiește să livreze alimente pentru alte lanțuri de supermarketuri, atât în Europa continentală, cât și în Statele Unite. Odată cu această mișcare, retailerul intră în zona serviciilor de livrare rapidă.

Amazon nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii despre planurile sale, însă consumatorii britanici care dețin un abonament Prime au beneficiat deja de acest serviciu prin care li s-au livrat alimentele comandate online de la lanțurile de supermarketuri Morrisons și Co-op în aceeași zi prin curieri de la Amazon Flex.

„Accentul nostru este să oferim clienților Amazon cea mai bună experiență posibilă atunci când vine vorba de livrarea de produse alimentare, indiferent dacă aceasta este de la Amazon Fresh, Whole Foods Market sau unul dintre magazinele noastre locale, cum ar fi Bartell's din Seattle, Morrison's din Londra sau Monoprix din Paris. Parteneriatele cu alte băcănii permit mai multor clienți să facă cumpărături online și ne permit să oferim membrilor Amazon Prime mai multe opțiuni, valoare și confort, în timp ce partenerii noștri beneficiază de o vizibilitate sporită pentru selecția și serviciile lor”, a spus un purtător de cuvânt al gigantului american.

Cu noua platformă de produse alimentare, Amazon ar concura direct cu companiile de livrare rapidă, cum ar fi Gorillas și Flink sau cu serviciul american de personal shopper Instacart.

Sursă foto: retaildetail.eu.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content