FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Altex, Fashion Days, 5 to go și L’Oreal sunt printre marii retaileri confirmați la evenimentul European Digital Commerce pe 5 mai

Altex, Fashion Days, 5 to go și L’Oreal sunt printre marii retaileri confirmați la evenimentul European Digital Commerce pe 5 mai

Evenimentul European Digital Commerce powered by VTEX a devenit unul marcant pentru întreaga industrie de retail din regiune, reunind sute de specialiști, zeci de speakeri și ore întregi de conținut premium. Pe 5 mai, pregătește-te pentru o zi întreagă cu dezbateri incendiare, prezentări hands-on și networking de calitate. Totul, pentru a genera oportunități de business și conținut valoros, exclusiv, pentru tine. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experiența evenimentului fizic, sau Online ca să ne poți urmări de oriunde te-ai afla.

Datorită interesului ridicat al conferințelor anterioare, EDC va acoperi întreaga zi cu panel-uri care analizează eficient diferite verticale ale industriei, dar și key speech-uri cu informații relevante, exclusive. Trei ore suplimentare pentru a afla noi tendințe, noi instrumente utile businessului tău, și de a interacționa cu cei mai titrați C levels din industrie. Cristi Movilă (Eastern Europe General Manager & EMEA SVP VTEX), Dan Ostahie (CEO Altex), Robert Berza (General Manager Fashion Days), Teodor Șerban (Director Eficiență și Proiecte Auchan Retail Romania), Raluca Duță (Chief Marketing Officer L’Oréal România), Viviana Iacob (e-Commerce Manager Macromex), Radu Savopol (Fondator 5 to go) printre speakerii de top de la evenimentul European Digital Commerce.

Fashion, electroIT, DIY, FMCG & Grocery, sunt doar câteva dintre segmentele din comerț pe care le vom acoperi pe 5 mai, un eveniment hibrid, la Crowne Plaza Hotel. Pe lângă acestea, evenimentul va reuni și specialiști SEO, PPC, dar și experți în platforme de ecommerce.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile IC Events: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Practic, va fi o mare oportunitate de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii - totul în doar câteva clickuri.

Odată înregistrat, veți avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, veți găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și veți avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 6 mai.

Vă împărtășim și un mic secret: fiecare interacțiune acceptată vă trimite cartea de vizită virtuală a interlocutorului prin e-mail, astfel încât să nu pierdeți niciodată contactul. Înregistrarea este gratuită!

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content