FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alpla are acordul Consiliului Concurenței să preia Wolf Plastics

Alpla are acordul Consiliului Concurenței să preia Wolf Plastics

Grupul Alpla, specializat în soluții de ambalare din plastic rigid, preia Wolf Plastics Verpackungen GmbH și, indirect, companiile Wolf Plastics Ambalaje S.R.L. și J. Wolf Plastics Csomagolási és Recycling Kft, tranzacție aprobată de Consiliului Concurenței.

Alpla produce articole din plastic rigid pentru ambalare, de exemplu preforme PET și sticle sau recipiente, precum și ambalaje de plastic pentru produse alimentare, lapte și produse lactate, uleiuri și lubrifianți și produse farmaceutice.

În România, Grupul Alpla comercializează preforme de polietilen tereftalat (PET), containere realizate prin modelare prin suflare extrusivă (EBM), sticle și canistre mono și multistrat, bușoane din plastic, picurătoare, capace și sisteme de dozare, tuburi printate și produse auxiliare.

Wolf Plastics Ambalaje S.R.L. din judeţul Ilfov, filiala companiei Wolf Plastics Verpackungen GmbH, comercializează în România, în principal, găleți.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content