FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alice Nichita este noul Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC România

Alice Nichita este noul Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC România

Alice Nichita preia rolul de Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC România și se va alătura echipei de Senior Management al organizației începând cu data de 1 septembrie, ca urmare a promovării Irinei Ionescu în funcția de Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC Adria.

Alice s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC România în februarie 2015, deținând rolul de Public Affairs Manager. Anterior, a lucrat peste 8 ani în consultanță în afaceri publice și relații guvernamentale, comunicare, management de evenimente și responsabilitate socială corporativă, coordonând proiecte în industrii diferite, incluzând și zona de fonduri europene.

În rolul de Public Affairs Manager, Alice a fost implicată în relația cu autoritățile și strategia de public affairs a companiei, dezvoltând împreună cu echipa agenda de advocacy pentru a susține obiectivele companiei. A coordonat relația cu stakeholderii externi (autorități, membri ai diverselor asociații de business, parteneri de afaceri) și liderii de opinie, contribuind la dezvoltarea inițiativelor strategice privind gestionarea deșeurilor de ambalaje, impozitarea sau legislația comercială. Ea a facut parte din consiliul de administrație al mai multor asociații de afaceri în care Coca-Cola HBC este membru, reprezentând în mod constant compania și industria în fața autorităților din România.

Irina Ionescu s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2014, iar înainte a condus propria companie de consultanță în management și marketing timp de 7 ani. Anterior acestei experiențe, a făcut parte din echipa The Coca-Cola Company timp de 11 ani, lucrând  în departamentul de marketing, dar și în cel de afaceri publice și relații guvernamentale (Public Affairs).

De-a lungul anilor, în calitate de Public Affairs & Communication Manager pentru România, Irina a contribuit la crearea premiselor pentru creșterea business-ului, construind o identitate puternică a organizației, gestionând relația cu autoritățile române și cu asociațiile de business și promovând viziunea și proiectele de sustenabilitate ale Coca-Cola HBC România. Unul dintre cele mai importante proiecte la care Irina a contribuit este platforma După Noi. Inițiată în 2015, aceasta integrează programele de sustenabilitate și pe cele destinate comunității. După Noi a generat și generează în continuare apreciere, fiind o platformă premiată și recunoscută pe plan local. Totodată, în perioada în care Irina a coordonat echipa Public Affairs & Communication din România, compania a obținut multiple recunoașteri, printre care și premiul pentru cea mai sustenabilă companie din România, patru ani la rând.

În noul rol, Irina va coordona activitatea de Public Affairs & Communication din 3 piețe (Croația, Bosnia și Herțegovina și Slovenia).

„Irina a contribuit decisiv la reputația pe care compania noastră o are pe plan local și îi sunt profund recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru Coca-Cola HBC România de-a lungul anilor. A dezvoltat și implementat, alături de echipa sa, proiecte esențiale pentru organizație. Fiind realmente interesată de oameni și dezvoltarea lor, Irina a construit o echipă desăvârșită de profesioniști. Sunt convins că Alice va continua munca Irinei cu entuziasm și dedicare, are o experiență vastă, foarte multe realizări în companie și este un adevărat lider. Le felicit, atât pe Irina, cât și pe Alice, pentru noile roluri și le doresc mult succes.”, a declarat Jovan Radosavljevic, General Manager Coca-Cola HBC România.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content