FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Alexandrion Group donează 100.000 de măști spitalelor din România

Alexandrion Group donează 100.000 de măști spitalelor din România

Cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din România se implică în lupta națională împotriva COVID-19 și donează o sută de mii de măști medicale de protecție spitalelor din România, dar și angajaților și familiilor colaboratorilor săi.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților noștri, familiilor lor, partenerilor și clienților noștri reflectă prioritatea noastră în aceste momente. Alexandrion Group rămâne dedicat valorilor și principiilor sale, prin responsabilitate, solidaritate și implicare activă. Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unul pe celălalt, precum și urmând recomandările privind siguranța, emise de guvern, vom reuși împreună în această luptă împotriva COVID-19”, declară Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, producătorul a aplicat măsuri stricte de protecție, în conformitate cu normele guvernamentale, asigurându-se că angajații grupului lucrează în condiții de siguranță.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile Saber 1789, care au împreună o istorie de peste 200 de ani în industria băuturilor spirtoase.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content