FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Adrian Ariciu preia funcția de CEO al Metro Cash&Carry România

Adrian Ariciu preia funcția de CEO al Metro Cash&Carry România

Metro Cash & Carry România anunță numirea unui nou director executiv al companiei. Începând cu data de 1 octombrie 2020, Adrian Ariciu va ocupa funcția de Chief Executive Officer (CEO), preluând atribuțiile lui Roland Ruffing, cel care s-a aflat în această poziție executivă în ultimii patru ani. Noul lider activează în cadrul grupului german atât la nivel local, cât și internațional, de peste 20 de ani.

Doctor în economie, cu o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea strategiilor de business în industria de retail și de comerț cu ridicata, Adrian Ariciu și-a început cariera în filiala din România în martie 2000, în Departamentul Achiziții și Mercantizare pentru Produse Alimentare, ocupând, ulterior, mai multe funcții de management în cadrul companiei precum șef al Departamentului Achiziții Alimente Uscate și șef al Departamentului de Mărci Proprii.

Între 2013 și 2017, Adrian Ariciu a făcut parte din organizația Metro Cash & Carry Ucraina, unde a avut o contribuție decisivă la transformarea modelului de business în comerț cu ridicata. În septembrie 2013, a fost numit în funcția de director al Departamentului Achiziții Alimente Uscate în cadrul Metro Cash & Carry Ucraina, preluând ulterior funcția de Director de Achiziții (Director Adjunct Managementul Ofertei) pentru ca în 2015 să devină Director Comercial al companiei din Ucraina.

Reîntors în țară, în octombrie 2017, Adrian Ariciu a preluat funcția de Director Operațiuni în cadrul Metro Cash & Carry România, înainte de a fi numit, în iulie 2018, Director Comercial al Metro Cash & Carry Rusia, cu atribuții directe în zona de management de categorii, prețuri, marketing și aprovizionare.

„Sunt onorat și, în același timp, bucuros de această numire în funcția de CEO al Metro Cash & Carry România. Este o responsabilitate uriașă, mai ales că trebuie să asigurăm evoluția businessului în condiții de maximă siguranță pentru angajați și clienți deopotrivă. Este o provocare pe care am acceptat-o cu modestie, având în vedere performanțele extraordinare obținute în ultimii 4 ani de către organizația din România condusă de Roland Ruffing. Cred cu tărie în viziunea orientată spre clienți a companiei, dar și în creșterea și progresul METRO România care pot fi obținute numai prin intermediul echipei puternice pe care o avem. De asemenea, sunt încrezător în potențialul pieței românești și în succesul modelului de comerț cu ridicata. Este nevoie de curaj pentru a consolida un model de afaceri cu tradiție într-un mediu economic modern, însă dacă prioritatea este clientul și procesele sunt creionate astfel încât să ajute și să contribuie la succesul afacerilor lor, poți aspira la titlul de campion al afacerilor independente”, a declarat Adrian Ariciu, viitorul CEO al Metro Cash & Carry România.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content