FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > 14 noi magazine deschise de Profi în luna iulie

14 noi magazine deschise de Profi în luna iulie

Profi a deschis 14 magazine în luna iulie, opt dintre ele pe format standard, patru pe format City și alte două locații Profi Loco.

Magazinele Profi în format standard au fost inaugurate în Bacău, Ilfov, Neamț, Arad, Maramureș, Timiș și Vâlcea și au spații de vânzare cuprinse între 235 metri pătrați și 440 de metri pătrați.

În cazul formatelor City, suprafața de vânzare este cuprinsă între 94 de metri pătrați, cum este cel inaugurat în Iași, pe strada Bucium, și 182 metri pătrați în cazul magazinului din Oradea.

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 7,26 miliarde de lei (peste 1,5 miliarde euro), după un avans de 23% față de anul 2018, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice.

Performanța a fost susținută puternic de extinderea rețelei de magazine, după ce în 2019 au fost inaugurate 260 de magazine sub formatele Profi, Profi City și Profi Loco.

Conducerea companiei a anunțat că va continua extinderea rețelei în ciuda pandemiei și va menține bugetul investițiilor la 100 de milioane de euro.

Cu aproximativ 1.300 de magazine în peste 570 de localități și peste 16.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică la nivel național.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content