Acasă > Sortimente noi de iaurt cu mix de cereale, semințe și fructe confiate, de la Activia

Sortimente noi de iaurt cu mix de cereale, semințe și fructe confiate, de la Activia

Activia, brand aflat în portofoliul producătorului Danone, lansează două noi produse pe piața din România – iaurturile cu mix de cereale, semințe și fructe confiate.

Noile iaurturi Activia Musli, Merișoare și Semințe de Dovleac și Activia Musli, Migdale, Quinoa și Chia au fost create pentru a oferi o gustare hrănitoare, oriunde te-ai afla. Pe lângă designul atractiv, cu o formă adaptată cerințelor consumatorilor, noile ambalaje ale iaurturilor Activia includ și o linguriță în interiorul capacului, ce îți permite să le savurezi oricând și oriunde.

La baza iaurturilor Activia se află fermentul unic Bifidus ActiRegularis, fiecare produs conținând peste 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis care ajung în flora intestinală și contribuie la echilibrul organismului. Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum şi sunt uşor de integrat chiar și în diete speciale, precum regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

Brandul de lactate proaspete Activia este în prezent consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia este produs în fabrica Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale, iaurturi cu semințe (natur sau cu fructe și cereale).

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content