FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Sortimente noi de cafea în portofoliul Lavazza

Sortimente noi de cafea în portofoliul Lavazza

Lavazza a lansat recent pe piața locală brandul de cafea Tierra, disponibil în trei sortimente diferite: Bio Organic, Single Origin Brasile-Cerrado și Peru-Ande. Tierra Bio Organic este un blend de cafea provenită din culturi organice și este primul produs Lavazza de consum domestic cu certificare bio. Tierra Single Origin Brasile-Cerrado și Tierra Single Origin Peru-Ande sunt două propuneri noi de cafea premium 100% arabica, produse ce provin din culturi selectate de cafea din Brazilia și Peru și sunt certificate Rainforest Alliance.

”Lavazza a urmat întotdeauna o cale strategică de dezvoltare durabilă, construind idei și proiecte noi și bucurându-se la tot pasul de implicarea susținătorilor, inclusiv a producătorilor, partenerilor, angajaților și consumatorilor. Am tratat sustenabilitatea ca pe o noțiune fundamentală, tocmai de aceea avem încredere că brandul Tierra va rezona cu iubitorii de cafea români, cărora le pasă de mediu”, a spus Viviana Bianchi, Marketing Manager Lavazza România.

Noile sortimente Lavazza sunt disponibile atât în retailul independent, cât și în marile rețele de magazine, la prețul recomandat de 20,60 de lei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content