FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Produse noi în portofoliul Borotalco

Produse noi în portofoliul Borotalco

Borotalco își extinde portofoliul de antiperspirante cu o gamă dedicată exclusiv bărbaților: Borotalco Men. Aceasta include Borotalco Men Dry, cu  formula Absolute TalQ©, pentru bărbați care caută protecție împotriva transpirației și Borotalco Men Invisible, cu formula Protect Talq©, pentru bărbații care caută protecție împotriva transpirației și a petelor de pe haine. 

Formula Borotalco Men Dry este special dezvoltată cu un amestec exclusiv de pudre minerale și naturale, ce absoarb transpirația și garantează un efect de piele uscată și îngrijită în orice situație. Produsele sunt disponibile în multiple variante:
• Cu miros de ambră – în format de spray, stick și roll-on;
• Cu parfumul unic și atemporal Borotalco, ce combină prospețimea citricelor, cu acorduri de flori albe ca și note de mijloc, pe o bază pudrată – în format de spray și roll-on.

Borotalco Men Invisible are o formulă ce combină eficacitatea talcului cu o rețea de molecule invizibile ce captează și nu transferă  mirosurile și petele. Produsele sunt disponibile în format de spray, stick și roll-on. Toate produsele Borotalco Men au o eficacitate de până la 72h, 0% alcool și sunt testate dermatologic.

Lansarea va fi sustinută de o campanie integrată de comunicare ce include promovare TV, în mediul digital, social media (pe canalele proprii și prin intermediul Influencerilor) și campanii dedicate în magazine.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content