FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Producătorul Loncolor își extinde portofoliul

Producătorul Loncolor își extinde portofoliul

Papillon Laboratoires Cosmetiques lansează o nouă gamă de produse pentru colorare permanentă - Loncolor Expert Hempstyle. Sunt 16 culori vibrante, intense și strălucitoare, susținute de o ținută impecabilă a părului. Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și o elasticitate remarcabilă.

Uleiul de jojoba derivat din planta “Simmondsia chinensis” conține acizi grași nesaturați, Omega-9 și Omega-6, având un efect antioxidant, care protejează scalpul față de radicalii liberi. Deoarece este similar din punct de vedere chimic sebumului uman și datorită compoziției de acizi grași și vitamine, are efect emolient și nutritiv.

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de 25 de ani în domeniu, iar în 2017, Loncolor a fost marca numărul 1 pe piață din punct de vedere al vânzărilor în volum în 2017 în categoria de vopsea pentru par, având în portofoliu game care adresează nevoi diferite ale consumatoarelor.

La finalul anului 2018, compania raporta o cifră de afaceri de aproape 56 de milioane de lei, cu două milioane peste nivelul din 2017, dar profitul net a fost în scădere. Datele Ministerului de Finanțe arată un profit de 1,26 de milioane de lei în 2018 față de 2,1 milioane de lei în 2017.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content