FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Noi produse în gama Palette Intensive Color Creme

Noi produse în gama Palette Intensive Color Creme

Gama Palette Intensive Color Creme a fost extinsă cu patru noi nuanțe de blond pentru a răspunde tendințelor în materie de culori de păr din această primăvară-vară. Blond argintiu rece, Blond argintiu cenușiu, Blond foarte deschis, Blond deschis natural sunt produsele care întregesc colecția de culori Palette Intensive Color Creme.

Cu sistem triplu de îngrijire, prin conținutul de cheratină, pantenol și ulei nutritiv, Palette Intensive Color Creme acoperă 100% firele albe și întărește, netezește și sigilează firul de păr, pentru o culoare frumoasă, de lungă durată.

În plus, pentru un blond perfect, compania propune un un kit format din nuanța preferată de la Palette Intensive Color Creme, șamponul Schauma Silver Reflex, tonerul Palette Blond Cenușiu și spray-ul Palette Anti-îngălbenire.
Cele patru noi produse Palette Intensive Color Creme au un preț recomandat de 12,19 Lei (TVA inclus), în rimp ce tonerul Palette Blond Platinat și Blond Cenușiu are un preț recomandat de 16,49 lei.

Pentru îndepărtarea rapidă a tonurilor de galben și obținerea unui blond luminos Schwarzkopf & Henkel recomandă un spray colorant corector Palette Anti-Yellow care are un preț recomandat de 18,49 lei.

Nu în ultimul rând, pentru păr natural, vopsit sau șuvițat blond, producătorul recomandă șamponul Schauma Silver Reflex Cool Blonde. Pigmenții violet neutralizează tonurile galbene pentru un păr puternic, cu o nuanță de blond rece. În cazul acestui produs, prețul recomandat este de 20,99 lei pentru ambalajul de 400 ml.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content