FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Zilele Selgros - Bucuresti Berceni

Zilele Selgros - Bucuresti Berceni

Selgros Cash & Carry creeaza o platforma pentru intalniri, schimburi de idei si consiliere intre furnizorii si clientii companiei prin organizarea Zilelor Selgros.

Aceste evenimente care promoveaza contactul direct intre consumatori si revanzatori pe de o parte si producatori/importatori pe de alta parte vor avea loc in anul 2010 in toate magazinele Selgros din Romania, informeaza un comunicat al companiei. Fiecare eveniment dureaza doua zile si se adreseaza tuturor clientilor Selgros, in mod special clientilor profesionisti din domeniile Gastronomie si Retail.

Pe langa ofertele speciale foarte atractive, vizitatorii Zilelor Selgros vor beneficia de prezentari si demonstratii de produse, degustari si schimburi de informatii cu principalii furnizori de produse alimentare si nealimentare. Scopul comun al companiei Selgros si al furnizorilor sai este de a afla nevoile, observatiile si propunerile consumatorilor pentru a creste calitatea serviciilor oferite.

Pentru gastronomi se organizeaza un program special in a doua zi a evenimentelor care cuprinde o intalnire cu Maestrul in Arta Culinara Jakob Hausmann, o vizita in carmangeria Selgros cu prezentarea fluxului de productie, a utilajelor si a masurilor de igiena alimentara precum si o demonstratie practica de gatit a maestrului Jakob Hausmann.

Primele doua evenimente Zilele Selgros vor avea loc

  joi 25.02. - vineri 26.02.2010 la Selgros Berceni si
  joi 04.03. - vineri 05.03.2010 la Selgros Pantelimon,
  intre orele 11.00 - 20.00.

Sunt invitati toti cei interesati de un comert modern, eficient si avantajos si care vor sa profite de aceasta ocazie speciala pentru a intra in contact direct cu reprezentantii producatorilor si importatorilor produselor din sortimentul Selgros.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content