FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Zilele Competentei in METRO Cash & Carry Romania

Zilele Competentei in METRO Cash & Carry Romania

Seria evenimentelor dedicate clientilor revanzatori si organizate in cadrul magazinelor METRO Cash & Carry Romania, sub numele Zilele Competentei, continua, aducand in fata clientilor, solutii si oferte speciale, privind imbunatatirea relatiei cerere – oferta.

Evenimentul Zilele Competentei aduce fata in fata clientii revanzatori si furnizorii principalelor produse adresate acestei categorii, comercializate in cadrul centrelor de distributie METRO Cash & Carry din Romania. Din dorinta de a continua sa ofere sprijinul sau clientilor revanzatori din Romania si pentru a facilita schimbul de informatii cu acestia,METRO Cash & Carry organizeaza acest eveniment si in alte centre de distributie din tara.

Actiunile din cadrul evenimentelor Zilele Competentei sunt realizate pentru a-i familiariza pe clientii revanzatori ai companiei cu:
• gama de produse marca proprie, special creata pentru ei (Aro, Fine Food),
• ansamblul de proiecte si servicii dezvoltat de METRO Cash & Carry Romania (campania „150 de motive pentru care merita sa alegi METRO”, programul de consultanta pentru reamenajarea magazinelor clientilor, cursurile desfasurate in cadrul Centrului de Competenta pentru Revanzatori si multe altele),
• ofertele existente in cadrul magazinelor METRO.

Evenimentul se bucura si de prezenta furnizorilor principalelor produse adresate clientilor revanzatori, acestia avand posibilitatea de a analiza indeaproape oferta si de a achizitiona produse, la preturi speciale.
Durata evenimentului este de 3 zile, desfasurandu-se in perioada 18 – 20 august 2010, in magazinele METRO Militari si Baia Mare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content