FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Zilele Competentei la Metro Cash & Carry Militari

Zilele Competentei la Metro Cash & Carry Militari

Metro Cash & Carry Romania a organizat in perioada 26 - 28 august, in cadrul magazinului Metro Militari, evenimentul Zilele Competentei.

Pe durata a trei zile,  clientii profesionisti au avut posibilitatea de a vizita cele doua centre de competenta, pentru revanzatori si pentru sectorul gastro, si, de asemenea, sa viziteze standurile cu produse din magazin.

Evenimentul desfasurat in magazinul Metro Militari a adus fata in fata clientii revanzatori din Bucuresti si furnizorii principalelor produse adresate acestei categorii, comercializate in cadrul centrelor de distributie Metro Cash & Carry din Romania. Clientii au avut posibilitatea de a analiza indeaproape oferta furnizorilor prezenti la eveniment si de a achizitiona produsele acestora, la preturi speciale.

Metro Cash & Carry Romania a prezentat in cadrul acestui eveniment oferta sa de produse marca proprie Aro, dar si o gama variata de solutii nealimentare, adresate clientilor revanzatori.

De asemenea, clientii Metro Cash & Carry Romania prezenti in magazinul din Militari au avut ocazia de a testa oferta de produse marca proprie - Horeca Select, Rioba si Fine Food - in cadrul standurilor de prezentare, identificand astfel intregul sortiment dar si caracteristice acestor produse. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content