FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > XXL Mega Discount ia locul unui magazin Billa in Galati

XXL Mega Discount ia locul unui magazin Billa in Galati

Reteaua XXL Mega Discount a deschis astazi primul sau magazin din Galati, in spatiul in care a functionat anterior un supermarket Billa. Retelele Billa, Penny Market si XXL Mega Discount (fosta Penny Market XXL) sunt detinute de acelasi operator, Rewe, fiind vorba astfel de un transfer de magazin intre doua companii din grup.

Noul XXL Mega Discount din Galati este situat pe b-dul Otelarilor si este al doilea magazin cu discount operational pe bulevardul respectiv,  el impartindu-si piata cu  un hypermarket Kaufland.
Reteaua Billa a ramas acum cu trei magazine operationale in Galati.

Noua inaugurare marcheaza prima extindere a retelei de discount detinute de Rewe Group, dupa recenta relansare a acesteia sub numele XXL Mega Discount. 

Reteaua a ajuns astfel la 7 unitati operationale in acest moment.
Inaugurarea primului magazin XXL Mega Discount din Galati este insotita de o campanie cu premii pentru cumparatori. Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorti, este o masina Renault Symbol Collection. Mai sunt puse in joc si 9 carucioare cu produse in valoare de 1000 de lei si 40 de cosuri de cumparaturi cu produse in valoare de 100 de lei. Pentru a primi talonul de participare la tombola, clientii trebuie sa faca cumparaturi in valoare de minimum 50 de lei pe un bon fiscal.

Magazinul mizeaza pe o varietate mare de produse si servicii, printre care specialitatile la vitrina cu servire asistata (branzeturi fine, mezeluri rafinate si alte specialitati locale si internationale), carne proaspata, pregatita si servita de mesterul macelar, produse de brutarie si panificatie proaspat coapte in magazin, dar si mancare gatita care poate fi servita direct in magazin sau poate fi luata acasa.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content