FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Word of Mouth - Don Gustosso

Word of Mouth - Don Gustosso

Whiteland Sales & Marketing in colaborare cu Trender Solutions, anunta lansarea campaniei de Word of Mouth Marketing "Don Gustosso si trender iti starnesc poftele!", se anunta intr-un comunicat.

Trenderii participanti vor avea ocazia sa testeze proaspat relansata gama de sosuri Don Gustosso, marca proprie Whiteland, scopul campaniei fiind acela de a readuce in atentia consumatorilor sosurile si ketchupul Don Gustosso.

Campania se desfasoara pe durata a  opt saptamani, incepand din 21 septembrie, in patru orase mari din Romania: Timisoara, Sibiu, Brasov si Bucuresti. 

Trenderii vor primi acasa un pachet constand in sosuri si ketchup-uri Don Gustosso, fiind invitati sa le incerce impreuna cu prietenii si familia in cadrul diverselor activitati intreprinse impreuna.

Finalitatea campaniei va consta in primirea unui feedback, atat din partea trenderilor implicati, cat si a celorlalti consumatori care au avut ocazia sa savureze sosurile Don Gustosso.

Compania Whiteland este prezenta pe piata romaneasca din 1993, la acel moment numindu-se Whiteland Distribution. Astfel, Whiteland a fost transformat dintr-un distribuitor intr-un grup de companii care ofera servicii integrate, cu o cifra de afaceri de peste 100 mil Euro in 2008. In prezent, Whiteland Sales & Marketing este unul din jucatorii de referinta pe piata produselor alimentare, cu peste 450 de angajati in cele 15 puncte de lucru din toata tara. Compania acopera peste 240 de orase si are peste 10000 de clienti activi, si are in portofoliu branduri apartinand producatorilor Hochland, Orkla Foods Romania, Meggle, Campina, Don Gustosso si Raureni.

Trender Solutions, prin intermediul platformei online trender.ro, este prima comunitate de promovare prin intermediul Word of Mouth. Aici, consumatorii, producatorii si oamenii de marketing se pot intalni pentru a stabili un dialog deshis. In cadrul comunitatii, consumatorii poarta numele de trenderi, ei fiind cei care isi exprima sincer parerea si le comunica altora despre ultimele produse aparute.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content